Швидко та смачно: "Мастер Шеф" Глінська дала найпростіший рецепт рибних котлеток
Переможниця та суддя кількох сезонів шоу "Мастер Шеф" Ліза Глінська поділилася елементарним та дуже смачним рецептом із риби, інформує Politeka.
Єлизавета Глінська розповіла, як приготувати рибні котлетки нашвидкуруч.
"Діти не дуже люблять рибу, але ми спробуємо їх умовити: давайте запропонуємо їм смачнющі рубані рибні котлетки Діти - не відмовляться, тільки не кажіть, що котлети з риби ", - радит
Нам знадобляться такі інгредієнти:
- 150 г білої риби
- 150 г червоної риби
- 50 г яйця
- 10 г борошна
- сіль
- білий перець (за бажанням)
- рослинна олія (для смаження)
Порубайте білу рибу, наріжте дрібними кубиками червону рибу та змішайте їх. Додайте яйце, посоліть та перемішайте. Далі додаємо борошно і знову перемішуємо. Ложкою викладаємо котлети на сковороду і обсмажуємо їх на олії з обох боків.
У коментарях підписниця Лізи Глінської також поділилася своїми секретами приготування смачних котлет:
"Я готую рибні котлети так само, як Ви, але використовую тільки білу рибу і додаю картопляний або кукурудзяний крохмаль 2 столові ложки на 400-500 грамів риби, і додаю трохи цибулі та мілілітрів 100 води. До речі, м'ясні котлети також з крохмалем готую. І формую котлети за допомогою двох столових ложок, які перед використанням змочую у воді, якщо в цьому є потреба".